Váš zájem o šátek Unchained Melody mě moc těší a nic mě nežene v práci více, než vaše podpora. 🙂 Na dotaz zda chcete uspořádat virtuální společné pletení se sešlo několik kladných odpovědí, tak se do toho pustíme, ať nám to jde lépe od ruky.

Počasí u nás sice momentálně není zrovna “vlněné”, ale konec KALu slibuje začátek sezóny nošení šátků, tak jdeme rovnou na to.

Co pleteme? Šátek Unchained Melody. Návod lze zakoupit v elektronické podobě na serveru Ravelry zde, nebo v tištěné podobě zde na webu.

Z čeho pleteme? Plést můžete ze zásob i z nových přízí. Pokud vezmete alespoň jednu z přízí Pipa Yarns, čekají vás v závěrečném losování dvě místa. 🙂 Vybírat můžete z libovolných přízí z kategorie fingering.

Já však budu plést z Malabrigo Rios, tedy teplou verzi na zimu. Pokud by někdo chtěl se přidat, tak budu plést z 2 x 100 g a po dokončení přidám poznámky k pletení silnější verze. 🙂

Do kdy pleteme? Do neděle, 30. září 2018.

Jak se zapojit? Pořiďte si návod a přízi a začněte. 🙂 Své průběžné i konečné fotky můžete sdílet ve Facebookové skupině Pipa Yarns & Knits, v Ravelry skupině Pipa Yarns & Knits nebo na Instagramu s hashtagem #UnchainedMelodyKAL

Budou ceny? Ano, budou. 🙂 Ze všech hotových projektů vyfocených a nasdílených do 30.9. bude vylosován výherce, který získá adventní kalendář Pipa Yarns pro rok 2018. Podle množství hotových projektů i další drobné ceny.

Fotky hotového šátku posílejte prosím na e-mail pipayarns@gmail.com, předmět “Unchained Melody KAL”, ať je možné dohledat všechny projekty na jednom místě. Nezapomeňte, že pokud použijete alespoň jednu z přízí Pipa Yarns, tak budete ve slosování dvakrát.